Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Αποστολής

Πανελλαδική δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€*.

Για την αποστολή της παραγγελίας σας υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι, οι οποίοι επιλέγονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο, το είδος και τον τελικό προορισμό της παραγγελίας. Η τιμή εμφανίζεται αυτόματα, βάσει εσωτερικών υπολογισμών που προκύπτουν από τα παραπάνω κριτήρια. Οι τιμές ισχύουν για παράδοση επί του πεζοδρομίου ή στην εκάστοτε αποθήκη της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (για περιοχές εκτός Αττικής). Οι παραδόσεις στα συνεργαζόμενα πρακτορεία γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Για παραδόσεις προϊόντων σε όροφο θα υπάρχει έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

  1. Παραλαβή από το φυτώριο

Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα απευθείας από το φυτώριό μας.

  1. Αποστολή με φορτηγό μεταφορικής.

Η αποστολή με φορτηγό μεταφορικής γίνεται για αποστολές με τελικό προορισμό την Αττική και παράδοση επί του πεζοδρομίου.

Οι αποστολές στην επαρχία εκτός νομού Αττικής, αποστέλλονται μέσω πρακτορείων που εξυπηρετούν την περιοχή σας και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από κεντρικό σημείο ή την αποθήκη του πρακτορείου.

Για παραδόσεις σε χωριά ή απομακρυσμένες περιοχές από την αποθήκη του πρακτορείου θα υπάρξει χρέωση προώθησης ανάλογα με την περιοχή.

Εξαιρούνται οι περιοχές των Νομών: Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Κιλκίς, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Πέλλας, Ρεθύμνου, Σάμου, Χίου, Χανίων, Χαλκιδικής και το υπόλοιπο Αττικής.

Στις περιοχές που εξαιρούνται θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταφοράς με δωρεάν αποστολή έως την αποθήκη στην Αθήνα (περιοχές: Βοτανικός, Αιγάλεω, Αγ. Ιωαν. Ρέντης κ.α.) του πρακτορείου που εξυπηρετεί την περιοχή σας ή με χρέωση μεταφορικών έως την αποθήκη του πρακτορείου σε κεντρικό σημείο του Νομού σας.

– Ειδικά για το υπόλοιπο Αττικής θα ισχύει δωρεάν αποστολή έως την αποθήκη στην Αθήνα (περιοχές: Βοτανικός, Αιγάλεω, Αγ. Ιωαν. Ρέντης κ.α.) του πρακτορείου που εξυπηρετεί την περιοχή σας ή χρέωση μεταφορικών με παραλαβή επί πεζοδρομίου.

Ειδικά για παραγγελίες άνω των 300,00€ 
Δωρεάν πανελλαδική αποστολή*.

*Η προσφορά δεν αφορά προϊόντα με μεγάλο βάρος.

open

test