Επιλογή Σελίδας

Νέοι τρόποι επικοινωνίας!

Νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες μας εγκαινιάζουμε στα Φυτώρια Χορομίδη. Μπορείτε να μιλήσετε με τους πωλητές και τους γεωπόνους, αλλά και με τα… φυτά μας σε πραγματικό χρόνο από το κινητό σας τηλέφωνο!

Ρωτήστε μας οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε για τις αγορές σας ή για επιλογές φυτών, πατώντας το πράσινο εικονίδιο που εμφανίζεται- πλέον- στην κάτω δεξιά μεριά στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας το, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου, όπου μπορείτε να εισάγετε τα ερωτήματά σας ή τα σχόλιά σας. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα φυτών, για χαρακτηριστικά φυτών, για επιλογή γλάστρας ή ακόμη για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε εξατομικευμένες συμβουλές για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα φυτά, ανάλογα με τον χώρο σας και την περιοχή που βρίσκεστε. Ένας από τους έμπειρους γεωπόνους μας θα απαντήσει άμεσα στο μήνυμά σας και θα σας λύσει κάθε απορία. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματός μας, Δευτέρα έως Σάββατο: 08:00- 17:00.

Ακόμη ένας τρόπος είναι και η βιντεοκλήση μέσω Viber στο τηλέφωνο 6987052012. Με την βιντεοκλήση η επικοινωνία γίνεται ακόμη πιο άμεση και ζωντανή και μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές, όπως: να δούμε πόσο μεγάλη γλάστρα χρειάζεστε για την μεταφύτευση ενός φυτού, να σας συμβουλέψουμε για κάποια ασθένεια των φυτών σας ή για όποιο άλλο γεωπονικό ζήτημα σας απασχολεί. Και αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματός μας, Δευτέρα έως Σάββατο: 08:00- 17:00.

Πάντα, βέβαια, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας αν μας καλέσετε στο “παραδοσιακό” τηλέφωνο. στους αριθμούς: 2102465205, 2102460660 και 2102464980. Ένας εκπρόσωπος των Φυτωρίων Χορομίδη ή ένας καταρτισμένος γεωπόνος είναι πάντα στη διάθεσή σας. Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας και θα έρθετε πιο κοντά στον μαγικό κόσμο των φυτών μας!

0