Sélectionner une page

Produits

ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς μας αφορά στην εμπορία και διάθεση επιλεγμένων γλαστρών, από μεγάλα και επώνυμα εργοστάσια της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Ασίας: Serraluga, Euro3plast, Terraplast, Lechuza, Euganea vasi, Si design κλπ.

H επιλογή γίνεται με γνώμονα την ξεχωριστή σχεδίασή τους, τη διαχρονικότητα στο πέρασμα του χρόνου, την άριστη ποιότητα, την υψηλή αισθητική αλλά και τη δημιουργία ιδανικού περιβάλλοντος για να ευδοκιμήσουν τα φυτά σας.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε γλάστρες διάφορων τύπων από οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε. Δηλαδή πήλινες, πλαστικές, fiber stone, μεταλλικές, φωτιζόμενες, αυτοποτιζόμενες, κρεμαστές κλπ.

Και βέβαια πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής σε όλα μας τα προϊόντα.

   

ΦΥΤΑ

Στον τομέα των φυτών, που είναι και η πιο μακροχρόνια ενασχόλησή μας, πιστεύουμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Η μεγάλη μας εμπειρία στην επιλογή και συντήρησή τους, η άριστη γνώση μας στην καλλιέργεια, οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με τους καλύτερους Έλληνες και Ευρωπαίους παραγωγούς και πιο πολύ το πάθος μας για το άριστο και υγιές φυτό, θα σας επιτρέψουν, όταν έρθετε στο φυτώριό μας, να καταλάβετε και εσείς γιατί λέμε ότι λειτουργούμε με συνέπεια από το 1947.

Φυτά όλων των ειδών, μεγεθών και υποποικιλιών, καλλωπιστικών, οπωροφόρων κλπ. Ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί ή να αναζητήσει, μπορεί να το προμηθευτεί άμεσα ή με παραγγελία, στις καλύτερες τιμές και πάνω απ’ όλα με την ποιότητα που διακρίνει την εταιρία ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ από την ίδρυσή της.

ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ

Η εταιρία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα φυτοχωμάτων, ελληνικών και εισαγωγής.

Τα ελληνικά φυτοχώματα συσκευάζονται με βάση τον Ευρωπαϊκό νόμο ΕΝ12580, που διασφαλίζει στον καταναλωτή τον όγκο του προϊόντος στην τελική του μορφή και όχι κατά την συσκευασία του. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε ακριβώς την ποσότητα που αναγράφεται στον σάκο. Επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και διασφαλίζουν την σωστή ανάπτυξη των φυτών σας.

Τα φυτοχώματα εισαγωγής είναι επίσης δοκιμασμένα από την ελληνική αγορά και εκεί θα βρείτε διαφορετικές ποιότητες για πιο ιδιαίτερες κατηγορίες φυτών (κάκτους, ορχιδέες, μπονσάι κλπ).

ΕΦΟΔΙΑ

Η εταιρεία μας εισάγει και εμπορεύεται εξειδικευμένα υλικά άριστης ποιότητας, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη του επαγγελματία ή ερασιτέχνη κηποτέχνη.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

Έπειτα από στενή και πολύχρονη συνεργασία με τον κ. Χανικιάν Κάρολο (greentag.gr) -o oποίος είναι πάντα πρωτοπόρος στη μελέτη και σχεδίαση ενός κήπου- υλοποιήσαμε το εγχείρημά του για κάθετη φύτευση σε τοίχους με μεγάλη επιτυχία.

Είναι μία καινοτομία του κ. Χανικιάν, που πρώτος στην Ελλάδα ξεκίνησε την μετατροπή ενός κοινού τοίχου σε κήπο. Μπορείτε να καλύψετε μια κάθετη επιφάνεια και να την μετατρέψετε σε κήπο με φυτά και λουλούδια. Με την μέθοδο αυτή, μπορείτε να έχετε έναν πράσινο και ανθισμένο τοίχο μέσα και έξω από το σπίτι σας!

open

test