Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί, δε γίνεται -πλέον- καμία συναλλαγή με μετρητά, για την ασφάλεια και την υγιεινή όλων μας. Θα πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση του ποσού ή κατάθεση με κάρτα ώστε να προχωρήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

  • Για τις αποστολές στην περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής, ο μεταφορέας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, θα αφήνει την παραγγελία στην εξωτερική σας είσοδο και θα σας καλεί στο τηλέφωνο ώστε να βγείτε να παραλάβετε χωρίς να έρθετε σε κοντινή επαφή. Μέσα στην συσκευασία θα βρίσκονται τα σχετικά παραστατικά.
  • Για τις αποστολές εκτός λεκανοπεδίου ή εκτός νομού Αττικής, οι οποίες αποστέλλονται μέσω πρακτορείων μεταφορών, η αναγραφόμενη χρέωση μεταφορικών αφορά στην αποστολή και παράδοση της παραγγελίας από εμάς στις αποθήκες των πρακτορείων στην περιοχή σας. Οι κατ’ οίκον παραδώσεις επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση, για την οποία θα πρέπει να συνεννοείστε απευθείας με το πρακτορείο.

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site μας ως «Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας», λόγω της διακοπής των εισαγωγών, θα αφαιρούνται από την παραγγελία σας και, κατόπιν επικοινωνίας, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων για τα είδη αυτά. Θα έχετε, βέβαια, και την επιλογή να τα αντικαταστήσετε με κάτι άλλο από τα διαθέσιμα είδη.

Οι αποστολές των παραγγελιών θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, λόγω του φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιριών, καθώς και της δυσκολίας των μετακινήσεων των φορτηγών, αφού δίνεται προτεραιότητα σε προϊόντα πρώτης ανάγκης (σίτισης, φαρμάκων κ.λπ.).

Θα ενημερώνεστε με σχετικό e- mail για την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.