Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να ολοκληρώνετε τις αγορές σας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Με επιβράβευση…

Σε ορισμένα είδη του τιμοκαταλόγου μας, εφόσον η παραγγελία σας υλοποιηθεί μέσω web έχετε τις εκπτωτικές τιμές που αναγράφονται.

 

Προσοχή στη σύγκριση τιμών των φυτών!!! Οι τιμές των φυτών είναι ενδεικτικές και μπορούν να μεταβληθούν ανάλογα με την εποχή, το μέγεθος και την ποσότητα της παραγγελίας.

Αυτό συμβαίνει γιατί ανάλογα με την εποχή το μέγεθος τους μεταβάλλεται ( π.χ. Ένας θάμνος τον Σεπτέμβριο είναι στο ύψος των 40 εκ. και το ίδιο φυτό τον Μάιο είναι σε ύψος 80 εκ.) Τα φυτά δεν είναι διατιμημένα – βιομηχανοποιημένα είδη και η τιμή τους εξαρτάται από την ευρωστία, το μέγεθος της γλάστρας κ.α….

Είμαστε σίγουροι πως στο φυτώριο μας θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Η εικόνα των φυτών μας είναι πιο υγιής από υγιή, καθώς γίνονται καθημερινοί έλεγχοι για τυχόν ασθένειες και συντήρηση όσον αφορά την μορφή τους. Μπορείτε σε εμάς να βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία φυτών – έχουμε πάνω από 4.000 κωδικούς φυτών.

Η εξειδίκευση μας όμως δεν σταματάει μόνο στον χώρο των φυτών, αλλά και στον χώρο των γλαστρών. Είμαστε εμείς ως βασικοί και μόνιμοι εισαγωγείς κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γλαστρών. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες εικαστικά γλάστρες για τον χώρο σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση των γλαστρών μας πέρα από την αναμενόμενη. Είναι όλες 100% φιλικές προς το περιβάλλον και φτιαγμένες με τις καλύτερες προδιαγραφές. Πέρα από τις κλασικές γραμμές σχεδίων σε εμάς θα βρείτε τις πιο μοντέρνες και ιδιαίτερες γλάστρες της αγοράς.

 

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραλάβετε τα προιόντα σας το συντομότερο. Και εάν η παραγγελία σας είναι άνω των 300,00 €,  θα τα παραλάβετε στο χώρο σας ή στο πρακτορείο που θα μας υποδείξετε με δωρεάν μεταφορικά.