Η εταιρεία μας

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Χορομίδη, πτυχιούχο γεωπόνο ΑΓΣΑ, ο οποίος ξεκίνησε τα Φυτώρια ΧΟΡΟΜΙΔΗ το 1947, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή καλλωπιστικών δένδρων & θάμνων. Παράλληλα ανέλαβε και την κατασκευή των πιο ιδιαίτερων και πρωτοποριακών φυτοτεχνικών έργων, της εποχής του.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 και του ‘70, ενώ όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ελλάδας ήταν χωμάτινα, μετατράπηκαν από τον κο Αλέξανδρο Χορομίδη σε γήπεδα με  χλοοτάπητα. Ταυτόχρονα πολλά κηποτεχνικά έργα και διαμορφώσεις κήπων και μεγάλων πάρκων, έγιναν από τον ιδρυτή μας, όπως η φύτευση της νήσου Σκορπιού, Σπετσοπούλας, της Αμερικάνικης πρεσβείας, μέχρι τη φύτευση του λόφου της Ακρόπολης κ.ά.

Σήμερα η εταιρία ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ, συνεχίζει τη δραστηριότητα της, πιο διευρυμένα στο χώρο του πράσινου. Έχοντας τώρα στο τιμόνι τους υιούς του, Ευκλείδη Χορομίδη πτυχιούχο γεωπόνο ΑΓΣΑ και Σπύρο Χορομίδη, οι οποίοι διαχειρίζονται πάντα με συνέπεια την κληρονομιά του Αλέξανδρου Χορομίδη. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο κος Αλέξανδρος Χορομίδης στις 29/30 Απριλίου 2011.

Παράλληλα με τα φυτά, η εταιρία μας διαθέτει πολλά προϊόντα που αφορούν στην κηποτεχνία και που απευθύνονται στον επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη κηποτέχνη.

ΣΚΟΠΟΣ

Η εταιρία ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ με εμπειρία πάνω από 65 χρόνια, μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του ιδιώτη καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία κατασκευαστή έργων πρασίνου, όποια κι αν είναι η ανάγκη της αγοράς.

Η εταιρία με τις πρωτοποριακές της συνεργασίες προμηθεύει όλη την Ελλάδα με καλλω-πιστικά φυτά, δένδρα, φυτοχώματα, ιδιαίτερα εδαφικά μίγματα και εφόδια. Επιπλέον αντιπροσωπεύει μεγάλες εταιρίες από Ευρώπη και Ασία σε γλάστρες με ιδιαίτερη αισθητική και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών. Παράλληλα συμμετέχει και μέσω των συνεργατών της σε μεγάλα έργα (π.χ. πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, επαγγελματικοί χώροι, κατοικίες κλπ).  

Σκοπός μας είναι, να διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε φυτά εξωτερικού χώρου και να καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και με εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο, η εταιρία ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ αναλαμβάνει πλήθος διαφορετικών και απαιτητικών έργων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας λειτουργεί μόνιμη έκθεση, φυτών και δένδρων, με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, οργανωμένο αποθηκευτικό χώρο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην εταιρία να προτείνει λύσεις, συνδυάζοντας πάντα την εξαιρετική ποιότητα με την καλύτερη τιμή.

Με μία επίσκεψή σας θα διαπιστώσετε ότι, δεν είμαστε απλά έμποροι-εκθέτες αλλά καλλιεργητές που έχουμε πάθος για το άριστο και υγιές φυτό, χρησιμοποιώντας πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Στην αποθήκη μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και στοκ σε γλάστρες, από οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΟΡΑΜΑ – ΣΤΟΧΟΙ

Η συνεχόμενη μακροπρόθεσμη πολιτική μας στηρίζεται στην ακούραστη προσπάθεια μας, για ανάπτυξη και εξέλιξη και στις ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες μας.

Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία συνεργάζεται με τους καλύτερους γεωπόνους, αρχιτεκτονικά γραφεία, αρχιτέκτονες τοπίου, εταιρίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων & φυτωριούχους απ΄όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στόχος μας είναι, να παρέχουμε τα καλύτερα φυτικά υλικά ή εξοπλισμό, σε συνδυασμό με την ανάλογη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.

Θέτοντας νέους επιχειρηματικούς στόχους και πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις, εξασφαλίζουμε την ανταγωνιστικότητα και την επέκταση της εταιρίας με καινοτόμες ιδέες.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η εταιρία ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ, δεσμεύεται ότι, θα συνεχίσει να διέπεται από την σταθερή αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την αξιοπιστία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.